Mijn intentie in de therapie-sessies is om jouw zelfgenezend en zelfregulerend vermogen te stimuleren.  In de sessies werk ik met jou samen vanuit een hulpvraag. Wellicht heb je nog geen concrete vraag. Dan gaan we samen jouw hulpvraag zichtbaar maken en onderzoeken. Als een veilige basis is gelegd, onderzoeken we gezamenlijk de achtergrond van fysieke, emotionele, mentale of energetische blokkades. Door inzichten en het ‘ontdooien’ van blokkades ontstaat er weer een nieuwe ruimte en een verbinding met jouw Zelf. Afhankelijk van jouw hulpvraag kunnen de sessies b.v. bestaan uit coaching, lichaamswerk en energetisch werk.

Van nature ben ik een beelddenker, nieuwsgierig, speels ik houd van onderzoeken. Deze eigenschappen kom je in onze sessies regelmatig tegen. Patronen/verhoudingen kunnen op een beeldende manier zichtbaar gemaakt worden en ik maak gebruik van de kracht van visualisatie technieken. 

Daarnaast zal het lichaam steeds centraal staan. Vanuit (energetisch) lichaams,-en ademwerk gaan we blokkades herkenen en opheffen. 

Ik werk in een-op-een sessies.

Daarnaast bied ik sessies voor kleine groepen aan, waarbij de kracht van intuïtie en zintuiglijkheid centraal staat. 

Deze sessies zijn: 

  • voor (jonge) creators (in de breedste zin van het woord)
  • Groepen of vraagstukken waarbij een verbroken verbinding centraal staat.